Ennen kali yugan alkua:

Aikamme on tullut. Päämääränämme on tuho, orjuus ja piina. Koska emme tietenkään voi saavuttaa tavoitteitamme kerralla, meidän on edettävä vähittäin. Portaat siihen ovat seuraavat:

 Meidän on saatava sopuisat ihmiset kääntymään toisiaan vastaan. Aloitamme kylvämällä maailmaan väärinkäsityksiä. Jos saamme viattoman huomautuksen näyttämään jonkun silmissä ilkeydeltä, saamme pahan siemen kylvettyä ja lopulta se itää ja leviää koko maailmaan, kunhan kastelemme sitä ahkerasti.

 Itsekeskeisyyttä on vahvistettava. Ihmiset on saatava juoksemaan oman onnellisuutensa perässä, muista välittämättä. Kun he keskittyvät itseensä, meidän on lisättävä heidän tyhjän puuhastelunsa määrää niin paljon, että he eivät ehdi tai jaksa tehdä muuta - tai muistella totuutta ja pysyvää onnellisuutta.

Kun saamme alkuvääristymän aikaan, loppu sujuu helpommin. Siksi meidän on kylvettävä valheita ja saatava ihmiskunta unohtamaan totuus oman etunsa nimissä. Kun he vääntelevät ja vääristelevät totuutta, meille syntyy lisää mahdollisuuksia. Lopulta itse totuus tullaan hylkäämään vanhanaikaisena ja kieroutuneena arvona.

Meidän on iskettävä muihinkin arvoihin. Kun kylvämme himoa, kauneudentajun tarve unohtuu ja muuttuu turhaksi sivuseikaksi. Kauneuden tarpeen voimme korvata materialistisella uutuudenviehätyksellä ja hienoilla omistushalua herättävillä tavaroilla. Kun kylvämme itsekkyyttä, hyvyys peittyy katkeruuden alle. Yksipuolisen terävän ja kylmän järjen kantajien lisäännyttyä, hyväsydämiset ihmiset alkavat näyttää typeryksiltä ja häpeillen he peittelevät ominaisuuttaan kovuuden kuoren alle.

 Meidän on muokattava kasvatusarvoja siten, että lapsia kasvatetaan; ei totuuteen ja hyvyyteen, vaan pärjäämään kovassa maailmassa ja syöksymään sokeasti ammatinhaun äärimmäisen hyväksytylle ja ainoalle oikean vaihtoehdon kentälle: putken on pysyttävä katkeamattomana. On huolehdittava myös siitä, että kouluissa opetetaan pelkkiä teoreettisjuurettomia latteuksia ja sivuseikkoja. Samaan aikaan on herätettävä heihin itseensä suuntautuva kunnianhimo ja ohjattava heidät näennäisen egototuuden palvelijoiksi, jotta he palvelevat suurta hirviötä - joka on siis meidän naamiomme.

 Naamiomme takaa, joka on jatkuvan kasvun ainoalta oikealta ja mahdolliselta näyttävä ideologia, saamme ihmiset tuhomaan maan elinympäristöä kiihtyvällä vauhdilla. Meidän ei tule suoda heille miettimisaikaa, vaan heidät on pidettävä kiireisinä riippuvuuksien ja tyhjyysluontopuuhien avulla. Meidän on saatava heidät miettimään vain sitä mitä he oman kunniansa ja viihtymisensä eteen tekisivät, silloinkin kun näyttää siltä, että he yhteisen edun nimissä toimivat.

 Mainitsen tässä muutamia yksityiskohtia toimintanne ohjeistukseksi: Nostakaa vakiintumistaso pilviin. Se on kaiken A ja O. Riistäkää päättäjiltä konkretia ja tehkää heistä vain kuivantunteettomia suurten massojen ulkopuolelta liikuttelijoita (byrokraattisen järjestelmäkoneiston avulla operoivia) ja pelkkiä rahatalouden palvelijoita. Tehkää kilpailusta ainoalta oikealta näyttävä tie, elämäntarkoitus ja tehtävä. Paisuttakaa väestömäärä mahdollisimman suureksi, sillä se lisää mahdollisuuksiamme. Laskekaa maailmaan ahneuden ja itsekkyyden pedot, sillä ne tekevät pohjatyön. Tehkää vääristä arvoista hyväksyttäviä ja oikeista arvoista vanhanaikaisia ja vääriä. Antakaa kirjoitetun lain oikeuden vääristyä ennakkotapausten saastalla. Luokaa rappiovoimille kehityksen illuusio. Tehkää maailmasta niin organisoitu ja ihmisestä niin koneen osa, että elämä muuttuu traagiseksi farssiksi. Hämmentäkää kasvattajat väärillä, ristiriitaisilla ja runsailla neuvoilla. Korostakaa ylpeyden normaaliutta. Tehkää ”pörhistelystä” sallittua, luonnollista ja toivottavaa ja egoa korostamattomasta käytöksestä ja tavallisesta vaatetuksesta typerää, loukkaavaa ja paheksuttavaa. Riistäkää viisaudesta terveet kokemuksen kehittämät tuntosarvet, tehkää siitä rautalangasta väännettävää, kuolleen analyyttista ja tunnenyanssivapaata siirtotietoa ja antakaa ymmärtää, ettei muita tiedon lajeja ole. Suitsuttakaa tiedon haltijoita niin suurella maineella, rahalla ja kunnialla, ettei varsinainen totuus jaksa oikeasti kiinnostaa heitä. Kehittäkää massiivisia tappoaseita, sillä niiden olemassaolo vaikuttaa moninaisnegatiivisesti maailman kokonaisilmapiiriin. Tehkää ilmapiiri vähitellen hyväksyväksi seksuaalisille perversioille ja yksilön oikeudelle. Hankkikaa vapaa ääni rappion puolestapuhujille, jotta he voivat kerätä lisää kannattajia, suotuisiksi muokkaamissanne rakkaudettomissa ja kaoottisissa maailmanolosuhteissa.   

Kun olemme muokanneet olosuhteet kypsiksi, synnyn itse maailmaan. Teidän on huolehdittava muokkaustyöstä siten, että voin tuoda mukanani mahdollisimman paljon ominaisuuksiani, jolloin valmistavaa vaihetta seuraava varsinainen työ saadaan toteutettua…